Blog post

Een nieuwe website voor www.bijsanne.be

Portfolio Details

Klant: Bij Sanne

Location: Remote

Datum: December 19, 2022

Sanne wou graag haar zaak transformeren van haar huidige kapsalon naar een duurzame en ecologische kapsalon waarbij de focus ligt op de juiste verzorging van jouw hoofdhuid.

Om dit te realiseren was Sanne zich ervan bewust dat een digitale identiteit enorm belangrijk is bij haar transformatie. Een website is een absolute must om goed vindbaar te zijn voor nieuwe klanten en dat haar huidige klanten alle informatie zeer makkelijk kunnen vinden.

Om dit tot een goed einde te brengen, kwam Sanne naar mij, Leon Moris, oprichter en IT-architect bij Joy. Ze vertelde wat ze graag wilt bereiken met haar website. Een kalme en serene digitale plek welke een goed overzicht geeft van welke behandelingen je kan krijgen Bij Sanne, wat hier bij komt kijken en hoeveel dit zou kosten.

Sanne kreeg een volledig overzicht te horen hoe wij bij Joy te werk gaan. Bij een lekker kopje koffie overlopen we het gehele proces van concept op papier tot website in de digitale wereld. Al snel was er een digitaal concept beschikbaar voor Sanne om overheen te gaan. Door gebruik te maken van moderne technologieën kon Sanne zelf de website al doorlopen en bekijken, notities maken om daarna mij terug op de hoogte te brengen van kleine aanpassingen en toevoegingen her en der zodat ze echt kreeg wat ze wou.

Bij de laatste revisie, bleek dat de foto’s die al beschikbaar waren toch niet het verhaal vertelde die Sanne wou. Daarom ging ze een professionele fotografe inschakelen en vroeg ze aan mij of we nog konden wachten met het lanceren van haar website. Voor ons was dit geen probleem. Het verhaal dat verteld wordt met een website is enorm belangrijk, een detail dat wij bij Joy maar al te goed realiseren. Nadat de foto’s waren bezorgd aan Sanne, hebben we prioriteit gegeven aan de lancering van haar website en ervoor gezorgd dat ze direct eropstonden.

Daarna hebben we samen met Sanne en Kevin de website overlopen en gelanceerd. Haar website staat nu te pronken in de digitale wereld. Je kan de website bezoeken op https://www.bijsanne.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn