Joy

Een nieuwe website voor www.nani-graphicdesign.com

Table of Contents

Nani Graphicdesign

Anouk heeft haar nieuwe passie gevonden in de wereld van het grafisch ontwerpen en was op zoek naar de juiste manier om haar diensten aan te bieden aan een internationaal publiek. Daar ze in Duitsland woont en werkt maar wel in Nederland, België en Duitsland haar klanten wil bedienen.

Daarom besloot ze om naar Joy te komen. Ze vroeg of het mogelijk was om een meertalige website op te zetten. Anouk vond het belangrijk dat de website direct in de juiste taal kwam te staan van de bezoeker. 

Wijzelf zijn vertrouwd in het opzetten van meertalige websites en lieten Anouk weten dat we haar hierbij perfect konden verder helpen.

Anouk kreeg een volledig overzicht te horen hoe wij bij Joy te werk gaan. Bij een lekker kopje koffie overlopen we het gehele proces van concept op papier tot website in de digitale wereld. Al snel was er een digitaal concept beschikbaar voor Anouk om overheen te gaan. Door gebruik te maken van moderne technologieën kon Anouk zelf de website al doorlopen en bekijken, notities maken om daarna mij terug op de hoogte te brengen van kleine aanpassingen en toevoegingen her en der zodat ze echt kreeg wat ze wou.

Daarna hebben we samen met Anouk en haar twee dochters de website overlopen en gelanceerd. Haar website staat nu te pronken in de digitale wereld. Je kan de website bezoeken op https://www.nani-graphicdesign.com

Share this post with your friends
Leon Moris

Auteur

Welkom op switchtojoy.be. Door inventief en op de juiste manier om te gaan met technologie proberen wij jouw leven net iets makkelijker te maken. Als je vragen hebt, contacteer ons dan via het contact formulier.

Ik geloof dat elke persoon uniek is. Bij alles wat we doen, zorgen we ervoor dat we dat met passie en empathie uitvoeren. Geen enkel project is hetzelfde. 

Daarom behandel ik elke klant als familie, zorgen we dat we deel uitmaken van de klant zijn droom en maken we deze werkelijkheid.