Compute & Storage

Al een idee voor jouw zaak? Laten we samen aan jouw idee werken.

Krachtige IT Infrastructuur voor Uw Bedrijf.

Een solide IT-infrastructuur vormt de basis van uw bedrijfsactiviteiten en is essentieel voor het leveren van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Compute Diensten

We leveren krachtige compute-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om het hosten van applicaties, het uitvoeren van data-analyse of het ondersteunen van virtuele desktopinfrastructuren, onze compute-diensten bieden de rekenkracht die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.

Storage Diensten

Onze storage-oplossingen bieden veilige en schaalbare opslagruimte voor al uw bedrijfsgegevens. Van het beheren van ongestructureerde data tot het opzetten van back-up- en hersteloplossingen, onze storage-diensten zorgen ervoor dat uw gegevens altijd beschikbaar en beschermd zijn.

Hybrid Cloud Integratie

We helpen u bij het implementeren van hybride cloudoplossingen die de flexibiliteit van de cloud combineren met de controle van lokale infrastructuur. Door middel van naadloze integratie van compute en storage in zowel private als public cloudomgevingen, bieden we een optimale IT-infrastructuur voor uw bedrijf.

Monitoring en Onderhoud

Onze experts bieden 24/7 monitoring en onderhoud van uw compute & storage-infrastructuur om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert en altijd beschikbaar is. We detecteren en verhelpen proactief problemen om downtime tot een minimum te beperken en de productiviteit van uw bedrijf te maximaliseren.