Managed Security

Al een idee voor jouw zaak? Laten we samen aan jouw idee werken.

Bescherming voor uw Digitale Wereld.

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd wordt, is het beschermen van uw bedrijfsgegevens en -activiteiten tegen cyberdreigingen van vitaal belang.

We begrijpen de complexiteit van de moderne beveiligingsuitdagingen en bieden we uitgebreide managed security ICT-diensten om uw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken.

Proactieve Bewaking en Detectie

Onze geavanceerde tools en systemen bewaken voortdurend uw netwerk en systemen op verdachte activiteiten. We detecteren en reageren snel op potentiële bedreigingen om uw systemen te beschermen tegen aanvallen.

Endpoint Beveiliging

We bieden uitgebreide beveiliging voor al uw apparaten en eindpunten, inclusief laptops, desktops, mobiele apparaten en servers. Met geavanceerde antivirus-, antimalware- en endpointbeschermingstechnologieën zorgen we ervoor dat uw endpoints veilig blijven, zelfs als ze buiten uw bedrijfsnetwerk opereren.

Security Awareness Training

We bieden training en opleiding voor uw medewerkers om hen bewust te maken van de verschillende vormen van cyberdreigingen en hoe ze deze kunnen herkennen en vermijden. Door het verbeteren van de cyberveiligheidsbewustwording van uw personeel, kunnen we de kans op succesvolle cyberaanvallen verminderen.

Incident Response en Remediation

In het geval van een beveiligingsincident staan onze experts klaar om snel te reageren en de nodige maatregelen te nemen om de schade te beperken en uw systemen te herstellen. We bieden ook uitgebreide rapportage en analyse na het incident om lessen te trekken en toekomstige incidenten te voorkomen.

Backups

Zonder backups kan je niet verder. In het ergste geval, zal je snel moeten schakelen om jouw omgeving die offline is gevallen, terug te herstellen. Daar komen backups van pas. En vergeet deze zeker niet te testen!

Identity Management

Identity Management staat voor het gecontroleerd uitrollen van “rollen” binnenin jouw bedrijf en er voor zorgen dat de data beveiligd is. Enkel de boekhouding kan aan de facturatie en productie kan alleen aan de technische fiches.