Managed Webhosting

Al een idee voor een website? laten we samen aan jouw idee werken.

Onze Managed Webhosting is de perfecte start voor jouw online digitale identiteit!

Creëer en beheer zelf jouw omgeving via ons PaaS product en zet de eerste stap naar een bloeiend bedrijf.

Of je nu een start-up of een gevestigde zaak hebt, is eenvoud en focus belangrijk bij een digitale identiteit. Onze PaaS hosting voorziet een veilige WordPress omgeving voor jou om jouw website in te bouwen.

Dedicated Webservers

Wij voorzien dedicated infrastructuur voor jouw website. Zo kunnen we garanderen dat de werking en snelheid van jouw website niet in het gedrang komt vanwege andere websites.

Onbeperkt Dataverkeer

Er wordt geen limiet geplaatst op het dataverkeer dat naar een webserver kan gaan. Wij regelen dat het netwerk de belading aankan voor jouw website.

Highly Available Infra

Er wordt geen limiet geplaatst op het dataverkeer dat naar een webserver kan gaan. Wij regelen dat het netwerk de belanding aankan voor jouw website.

Snelle opslag

Onze infrastructuur maakt gebruik van “fast storage”. Dit omvat SSD, NVMe en M2 disken. Deze “snelle opslag” kan bestanden snel uitlezen of wegschrijven waardoor websites snel kunnen werken.

Gratis SSL-certificaten

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat het netwerkverkeer van punt A tot jouw website (en terug) geëncrypteerd is. Zo kunnen malafide partijen niet jouw gegevens uitlezen.​

Premium Support

Mocht er zich toch een groot probleem voordoen, beschikken wij over premium support contracten bij onze leveranciers om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.