Joy

Webdesign & hosting

Webdesign in jouw regio.

Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt, je bestaande site wilt vernieuwen of je online winkel wilt optimaliseren, wij hebben de expertise en ervaring om aan al jouw digitale behoeften te voldoen.

Met oog voor detail en een focus op gebruiksvriendelijkheid, zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert.

Wat is het prijskaartje van jouw website?

Wij hebben uitermate goed gekeken naar onze concullega’s en onze prijzen hierop scherp aangepast.

Door de manier van werken slim aan te pakken kunnen we de kost drukken. Hierdoor kunnen we een eerlijke prijs aanbieden die 2 tot 6 keer lager ligt dan andere partijen.

Wat wil je bereiken?

Vaak wordt er direct gesmeten met technische jargon zoals “Responsieve websites” met een  “Modern Content Management Systeem” in een “Beveiligde omgeving”. 

Deze zaken vinden wij vanzelfsprekend. Je website dient optimaal en veilig te kunnen werken zonder je enige zorgen te moeten maken.

Samen met jou kijken wij wat je wilt bereiken en wat de bezoeker moet voelen wanneer deze je website bezoekt. Als zij zich thuis voelen, beschouwen zij zichzelf als familie. 

SEO & Google Analytics

Wij zorgen ervoor dat jouw website online snel gevonden kan worden door zoekmachines. 

Door gebruik te maken van Google Analytics, kan je jouw website gebruiken voor doelgerichte marketing.

Meten is weten. Altijd bereikbaar zijn is zeer belangrijk voor een website. Daarom houden wij het goed in de gaten mocht deze ooit offline geraken.

Naast bereikbaarheid is ook snelheid belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat jouw bezoekers zich niet storen aan traag ladende pagina’s.

Prestatie & Uptime

Beveiliging & Backups

Ongewenste bezoekers, hackers en bots houden we tegen nog voor ze jouw voordeur bereiken. 

Regelmatige backups zorgen ervoor dat jouw website in geval van nood, snel terug hersteld kan worden.

WAT ZIT ER ONDER DE MOTORKAP?​

Onze pakketen zijn samengesteld na langdurig onderzoek gecombineerd met de ervaring die wij kunnen aanbieden. Daarom vind je bij ons geen “standaard” pakketje maar een gespecialiseerde omgeving waarmee we jou kunnen ontzorgen met jouw website.

Domein

Eén domeinnaam (.be / .nl / .de / .com). Wil je er meer? Dat is uiteraard mogelijk.

Hosting

Snelle servers die de belading van jouw website aankunnen en snelle reactietijd in geval van problemen met de fysieke hardware.

CMS

Jouw website wordt beheerd door WordPress, een krachtig Content Managing Systeem.

Engine

Om alle blokken van jouw website correct weer te geven, maken wij gebruik van een state-of-the-art engine.

GDPR

Wij voorzien dat alles voor jouw website in orde is, ook de wetgeving omtrent privacy.

Security

Een veilige website, voor jou als ondernemer, maar ook voor jouw bezoekers.

Backup

Periodieke backups zorgen ervoor dat er altijd wel een versie klaar staat om te herstellen, mocht dit nodig zijn.

Onderhoud

Periodiek onderhoud, om ervoor te zorgen dat jouw website goed blijft werken.

Een goede website voorziet jouw zaak van de juiste marketing, 24 / 7

Nog vragen?

Om alles onder de motorkap gelicenseerd en werkend te houden, zal je in totaal € 299 jaarlijks betalen. Hiermee garandeer je namelijk dat jouw website online blijft. In 95 % van alle gevallen blijft het hierbij. 

Het is niet mogelijk om een antwoord te hebben voor elke website die gemaakt dient te worden. Afhankelijk van jouw eisen kan het langer of minder lang duren. Wij starten met een meet & greet en daarna kunnen wij accuraat inschatten wanneer jouw website online komt.

Met ons jaarlijks onderhoud kijken wij na of achterliggend alles nog werkt naar behoren. Wij voeren updates uit en bezorgen jouw een rapport van de staat van jouw website. Indien blijkt dat er iets dient te gebeuren wat buiten het onderhoudscontract valt, dan bellen we je op om dit met jou te bespreken.

SEO heeft tijd nodig. In de meeste gevallen duurt het 1 jaar vooraleer SEO effectief begint te worden. Zoekmachines werken op basis van reputatie. Hoe meer bezoekers en links naar jouw website worden opgezet op social media of andere websites, hoe sneller SEO efficient zal werken.

Wij doen er alles aan om jou te ontzorgen, technisch gezien kan je zelf een domein of webserver hosten waarbij een andere partij dan de website opzet. Dit brengt echter complicaties met zich mee mochten er problemen optreden bij de domein of webserver waardoor jouw website voor langere tijd offline kan geraken. Door dit zelf te beheren, kunnen wij zeer snel reageren en problemen oplossen.

Extra pagina’s toevoegen aan een website is uiteraard mogelijk. Jij geeft door wat je wilt toevoegen en wij voorzien dit. Hiervoor rekenen we een bedrag aan van € 49 / uur.

Je kan zelf content toevoegen of weghalen welke automatisch op jouw website wordt getoond. Het is helaas niet mogelijk om pagina’s aan te passen. Daar hier verschillende technieken bij komen kijken kan je snel jouw website in de knoop brengen. Daarom voeren wij altijd aanpassingen uit aan pagina’s en vragen we hier € 49 / uur voor.

Hier houden wij ook rekening mee, hoewel wij jou liever niet zien vertrekken, bezorgen wij jouw nieuwe partner alle bestanden die ze nodig hebben om jouw website aan hun kant op te zetten. 

Je dient ten minste 31 dagen voor het jaarlijks verlengen van jouw diensten dit te melden. Om de continuïteit van jouw website te kunnen garanderen wordt dit automatisch uitgevoerd op de 31ste dag voor deze vervalt.

Natuurlijk, elke type van website kan bij ons opgezet worden. Een webshop behoort wel niet tot het gespecialiseerd pakket dat wij opgezet hebben en hierdoor kunnen er jaarlijkse kosten bijkomen.

Het verschil tussen deze diensten zit vooral in de rapportage en mogelijkheden die bij het type website naar boven komen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om uitgebreid gebruik te maken van SEO op een onepager website en is het rapport van een website met meerdere pagina’s uitgebreider.

Wacht niet langer en kies nu voor één van onze formules of neem vrijblijvend contact met ons op.

Digitale Visitekaart

343 eenmalig, incl. BTW
 • Onepager
 • SEO -
 • Onderhoud -
 • Beveiliging
 • Backups
 • Google Analytics
 • 1 Mailbox
 • Antispam

Digitale Voordeur

735 eenmalig, incl. BTW
 • Meerdere pagina's
 • SEO +
 • Onderhoud +
 • Beveiliging
 • Backups
 • Google Analytics
 • 1 Mailbox
 • Antispam
 • Reports
 • SEO Analyze

Blauwdruk

1542* eenmalig
 • Ongelimiteerde pagina's
 • Features van Digitale Voordeur
 • Webshop
 • Lead Generation
 • Mailing Lists
 • Forms
 • Cookie Analytics

Managed WordPress Hosting

Wil je graag nog wat meer te komen weten over onze servers die we gebruiken voor onze hosting?

Joy

Contact

Egstraat 8

2491 Olmen

België

+32 (0) 499 05 08 05

happiness@switchtojoy.be

Volg ons

© 2023 all rights reserved