Managed IT

Al een idee voor jouw zaak? Laten we samen aan jouw idee werken.

Waarom is continuïteit zo belangrijk voor jouw bedrijf?

Offline gaan is tegenwoordig niet meer mogelijk. Continuïteit is het woord dat je altijd online blijft, ongeacht de disaster die opduikt.

Overal zou je moeten kunnen werken, die sale nog net in orde brengen, dat documentje nog versturen via e-mail of voor jouw collega in de bres springen bij ziekte of ongeval. 

Daarom is het belangrijk om ook de manier van werken te beveiligen op zo een manier dat je overal kan werken.

Als alles vlot werkt, krijg je tijd voor andere belangrijke zaken. Zo maak je voor jezelf de mogelijkheid om tijd te steken in het verbeteren van jouw eigen bedrijf, ICT en niet-ICT gerelateerde processen en jouw medewerkers.

Ongestoord en met focus werken.

Een goede digitale gezondheid is belangrijk en zorgt ervoor dat je vlot kan werken aan je dagdagelijkse taken. Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving digitaal gezond is en dat je snel geholpen wordt mocht er toch eens een probleem opduiken.

Beheer van jouw IT infrastructuur

Wij beheren jouw gehele IT-infrastructuur, van servers, netwerken en beveiligingen, tot Windows toestellen en cloud computing.

Pro-actief handelen bij mogelijke problemen.

Door actief jouw omgeving te monitoren, kunnen wij mogelijke problemen detecteren vooraleer deze opduiken. Zo kunnen wij achter de schermen, pro-actief een oplossing implementeren om het probleem te voorkomen.

Ons product

Wacht niet langer en kies nu voor één van onze formules!

Een bedrijf bestaat uit mensen, niet uit toestellen. Daarom berekenen we samen met jou de kost per medewerker uit. Zo voorkom je onverwachte financiële verrassingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn met al onze diensten. Logisch toch?

Echter vinden wij het niet logisch dat je vast zou moeten zitten aan een partner die niet in jouw beste interesse handelt. Daarom kan je jaarlijks je contract stopzetten, zonder addertjes onder het gras.

Managed IT