Managed Websites

Al een idee voor een website? Laten we samen aan jouw idee werken.

De eerste echte volledige ontzorging bij websites!

We streven ernaar om jou volledig te ontzorgen wat betreft jouw website. Van het ontwerp en de ontwikkeling tot aan het onderhoud, hosting, beveiliging en optimalisatie, wij nemen al deze taken op ons.

Hierdoor kun jij je volledig richten op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een probleemloze en professionele online aanwezigheid die aan al jouw wensen voldoet.

Webdesign in jouw regio.

Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt, je bestaande site wilt vernieuwen of je online winkel wilt optimaliseren, wij hebben de expertise en ervaring om aan al jouw digitale behoeften te voldoen.

Met oog voor detail en een focus op gebruiksvriendelijkheid, zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert.

Wat is het prijskaartje van jouw website?

Wij hebben uitermate goed gekeken naar onze concullega’s en onze prijzen hierop scherp aangepast.

Door de manier van werken slim aan te pakken kunnen we de kost drukken. Hierdoor kunnen we een eerlijke prijs aanbieden die 2 tot 6 keer lager ligt dan andere partijen.

Wat wil je bereiken?

Vaak wordt er direct gesmeten met technische jargon zoals “Responsieve websites” met een  “Modern Content Management Systeem” in een “Beveiligde omgeving”. 

Deze zaken vinden wij vanzelfsprekend. Je website dient optimaal en veilig te kunnen werken zonder je enige zorgen te moeten maken.

Samen met jou kijken wij wat je wilt bereiken en wat de bezoeker moet voelen wanneer deze je website bezoekt. Als zij zich thuis voelen, beschouwen zij zichzelf als familie. 

Ons product

Wacht niet langer en kies nu voor één van onze managed websites!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het aanvragen van jouw website.

Dit is de sleutel tot het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van nieuwe kansen en klanten voor jouw onderneming.

Managed Website

Vanaf

€ 299 / excl BTW

Managed website FAQ

Lees hieronder de meest gestelde vragen over onze managed websites:

Om alles onder de motorkap gelicenseerd en werkend te houden, zal je in totaal € 299 / excl BTW betalen op een jaarlijkse basis. Hiermee garandeer je namelijk dat jouw website online blijft. In 95 % van alle gevallen blijft het hierbij.

Het is niet mogelijk om een antwoord te hebben voor elke website die gemaakt dient te worden. Afhankelijk van jouw eisen kan het langer of minder lang duren. Wij starten met een meet & greet en daarna kunnen wij accuraat inschatten wanneer jouw website online komt.

Wij doen er alles aan om jou te ontzorgen, technisch gezien kan je zelf een domein of webserver hosten waarbij een andere partij dan de website opzet. Dit brengt echter complicaties met zich mee mochten er problemen optreden bij de domein of webserver waardoor jouw website voor langere tijd offline kan geraken. Door dit zelf te beheren, kunnen wij zeer snel reageren en problemen oplossen.

Je kan inderdaad zelf aanpassingen uitvoeren aan jouw website. Afhankelijk van de complexiteit, beveiligen we een aantal onderdelen zodat je niet per ongeluk jouw website defect kan maken.

Hier houden wij ook rekening mee, hoewel wij jou liever niet zien vertrekken, bezorgen wij jouw nieuwe partner alle bestanden die ze nodig hebben om jouw website aan hun kant op te zetten. 

Je dient ten minste 31 dagen voor het jaarlijks verlengen van jouw diensten dit te melden. Om de continuïteit van jouw website te kunnen garanderen wordt dit automatisch uitgevoerd op de 31ste dag voor deze vervalt.